Hacking forum
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking forum | Inregistrare | Login

POZE HACKING FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angy_2 21 ani
Femeie
21 ani
Constanta
cauta Barbat
21 - 63 ani
Hacking forum / Hacking / SimCash - simcash.io [aplicatie pe Android]-castigi bani din sms  
Autor
Mesaj Pagini: 1
rst_hacker
SPAMMER

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 29
Este o aplicatie cu care castigi bani consumand SMS-urile pe care nu le folosesti (foarte util pentru cei cu planuri "nelimitate".
Aplicatia trimite mesaje OTP (OneTimePassword) si mesaje cu coduri de confirmare (cum ar fi TikTok, Telegram etc). Ati observat ca atunci cand primiti coduri de confirmare pe telefon, de obicei le primiti de pe niste numere obisnuite si nu de pe numere scurte?
Se poate seta limita de sms-uri trimise intr-un interval (un numar maxim pe ora / zi / saptamana / luna) si tara/tarile catre care puteti trimite sms fara costuri suplimentare.
Se poate seta pretul dorit per sms expediat, de la 0.001 la 0.01 euro.
Trebuie doar configurata aplicatia si avut conexiune la internet. Apoi aplicatia se ocupa de trimitere mesaje, confirmarea lor (daca "destinatarul" a primit codul si l-a introdus). Bineinteles, respectivele mesaje nu le puteti vedea din motive evidente.
Referali: 10% din castigurile lor.
Retragere bani: Paypal (minim 10 euro), XRP Crypro (minim 6 euro), BTC Bitcoin minim 15 euro, transfer bancar (minim 50 euro), iar intre userii aplicatiei minim 1 euro.

Am aflat de aceasta aplicatie de pe un grup privat international, unde sunt postate aplicatii cu castiguri ridicate dar functionale numai in tari precum SUA, Canada, UK etc. Ei bine, aplicatia asta merge si pe Romania.
Ma gandeam chiar sa cumpar o cartela de telekom suplimentara, parca-i la promotie. Are cineva cunostinta de limita se sms-uri trimise maxim pe zi?
Voi pune cateva poze din acel grup, cu persoane care au strans sume frumoase (mai mult de 7 euro pe zi). Altii chiar si-au luat un telefon si cartela suplimentara pentru a castiga mai mult.

Descarcarea se face de pe site-ul lor, instaland fisierul apk. (Daca nu vi-l recunoaste automat, bagati codul NELCC la inregistrare)
ATENTIE! Pentru cei care se inscriu sub mine, le ofer gratuit (primul) 1 euro castigat de pe urma lor, trimitandu-l prin aplicatie!

Poze cu dovezi:

simcash simcash.io [aplicatie bani din sms este aplicatie care castigi bani consumand sms-urile care

42.4KB


pus acum 3 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la