Hacking forum
Lista Forumurilor Pe Tematici
Hacking forum | Inregistrare | Login

POZE HACKING FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Iasminica pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Arad
cauta Barbat
24 - 52 ani
Hacking forum / Hacking / Cash4minutes - Faci bani din ascultat radio  
Autor
Mesaj Pagini: 1
rst_hacker
SPAMMER

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 29
Salut,

Va prezint un site din categoria celor "grele" din care se pot face sute de EUR lunar - CASH4MINUTES!
Pentru cunoscatori, site-ul e aproape la fel ca wetiki, un site similar care a facut furori acum vreo 7-8 ani. Doar cine n-a vrut nu a reusit sa scoata macar 200 EUR sunand cu Skype la fel si fel de numere.

Cum se fac bani?
Suni diferite numere de UK, Turcia, Polonia, Finlanda, Cipru, lasi linia deschisa si asculti radio (sau nu asculti, faci ce vrei tu). Esti platit in cont in unitati. 1 unitate = 1 GBP
Fiecare numar primeste un numar diferit de unitati/minut, iar numerele de UK sunt cel mai bine platite.

    De exemplu, pentru un numar de UK se ofera 0.07 unitati/min.
    Daca intr-o zi stai la telefon 5 ore -> 300 minute x 0.07 = 21 GBP. Daca faci chestia asta 20 de zile => 21 GBP x 20 zile = 420 GBP, adica undeva la peste 2200 lei.

Initial puteai sa castigi bani daca stateai non-stop, deci matematic puteai sa faci chiar mii de lire/luna, insa au fost probleme cu Virgin Media din UK, iar numarul maxim de minute pe care le poti acumula pe fiecare numar de telefon a fost limitat la 7500 minute. Asadar, poti castiga maxim 525 GBP/luna cu un numar.
Plateste?
Site-ul plateste, iar pe net sunt dovezi cu carul, doar ca nu-s usor de gasit. De fapt, daca o sa dati search pe google o sa observati ca majoritatea subiectelor sunt din 2014 sau 2015. Din aceasta cauza, multi ar putea crede ca-i un site mort, dar nu-i asa. Baietii destepti il folosesc si fac bani luna de luna, iar majoritatea nu prea se omoara sa-l promoveze fiindca le este teama ca aceasta sursa extraordinara de venit sa nu devina prea populara si sa dispara.
Cei care stiu de wetiki isi amintesc ca nu se gasea pe net nicio informatie, nu era promovat nicaieri (doar pe site-urile italiene), iar romanii spuneau doar prietenilor apropiati de acest site, pe sistemul "iti zic de un site bun, dar sa nu mai zici si altora ca navalesc toti romanii si se duce dracu' site-ul". Pe vremea aia chiar era nebunie cu banii pe net in Romania, erau perioade in care prindeam la un PTC chiar si 200 de referrali intr-o zi, insa acum totu' e aproape mort, dar asta-i alta discutie.
Revenind. Se poate solicita o plata de indata ce s-au strans minim 5 GBP in cont.
Modalitati de plata importante: Bank Transfer , Bitcoin sau Amazon.
Cat dureaza pana cand esti platit?
Cei de la cash4minutes mi-au spus sa astept cel putin o luna de zile pana confirma apelurile si incaseaza banii de la posturile de radio, iar francezii care se lauda pe net cu platile confirma ca ei primesc banii cam in 35 de zile de la solicitare, deci cam asta e termenul.
Daca de exemplu te apuci acum sa suni si faci vreo 100 lire intr-o saptamana, ceri plata pe 18 Septembrie, o primesti undeva in prima saptamana de dupa 18 Octombrie.
Cu ce suni la acele numere?
Eh, asta e problema. Am deschis acest topic nu numai pentru a va prezenta aceasta metoda super tare + si a face rost de referrali, dar si pentru a ne pune toti mintea la contributie ca sa gasim solutii.
Spaniolii, de exemplu, aveau minute nelimitate la nu stiu ce operator de telefonie. pana cand operatorul s-a prins ca unii clienti abuzeaza de minute si le-au blocat. Uite asa au ramas spaniolii cu degetul in gura.
Alte persoane din alte tari foloseau Skype ca sa sune gratuit la numerele din alte tari (in afara de UK), dar Skype se pare ca a blocat unele numere. Totodata, nu sunt sigur daca abonamentul cu minute nelimitate in UK functioneaza - voi incerca in curand.
Am mai incercat si abonamentul de 12.59 EUR de la Skype, cu minute nelimitate catre Polonia si Turcia, dar din pacate are numerele blocate.
M-am uitat pe la operatorii de la noi si nu exista nimic nelimitat, iar ceea ce e limitat nu aduce prea mare profit. De exemplu, la Vodafone ai 200 minute in UK cu 8 EUR. Daca suni 200 minute primesti 200 min x 0.07 = 14 GBP adica vreo 16 EUR. Practic iti dublezi suma investita, insa e mult prea putin.
La Digi vad ca se plateste 0.024 EUR/min catre Marea Britanie. Tu primesti 0.08 EUR (0.07 GBP), deci de vreo 3 ori investitia. Daca de exemplu suni de 100 RON, intr-o luna primesti cel putin 300 RON de la cash4minutes.
Eu as incerca dar n-am telefon fix sau mobil de la Digi.
La orange oferta e praf. Am cateva sute de minute internationale pe care le pot folosi sa sun pe numerele de Polonia, insa nu merita pentru ca se ofera doar 0.0013 pentru numerele de Polonia.
Poate stiti si voi alte solutii.
Daca am gasi un serviciu bun de voip care sa ne ofere minute nelimitate catre UK (mobil/fix) contra unui abonament, ar fi extraordinar.
Sper sa apreciati informatia si macar sa va inregistrati de pe link-ul meu daca doriti sa incercati acest site.

Pentru inregistrare click aici :

Dovezi click aici :

faci bani din ascultat radio salut,va prezint site din categoria celor din care pot face sute eur

22.3KB


pus acum 6 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la